Endegeesterstraatweg 5

2342 AJ Oegstgeest


2.097 m2

€ 1 /m2/jaar

Omschrijving

Het betreft hier circa 2.097 m² b.v.o. kantoorruimte gelegen in het voormalige 'Receptiegebouw' met een fantastisch uitzicht op het kasteel 'Endegeest'. Het object is omstreeks 1930 gebouwd bestaat uit drie bouwlagen en heeft een imposante uitstraling welke past in de omgeving. Het pand is gelegen op het prachtige landgoed 'Endegeest' op de grens met Leiden aan de Endegeesterstraatweg 5 te Oegstgeest.

Locatie
De omgeving van Landgoed Endegeest wordt gekenmerkt door haar parkachtige structuur. Naast een aantal omliggende panden is ook kasteel 'Endegeest' gesitueerd op het landgoed. Vanaf de Endegeesterstraatweg is het terrein bereikbaar. De locatie ligt direct naast het Bio Science Park waar zich diverse bedrijven en de Universiteit hebben gevestigd. Op loopafstand bevindt zich de winkelstraat 'De Kempenaerstraat'.

Bereikbaarheid
Per auto:
De locatie staat door middel van de Endegeesterstraatweg en Rijnzichtweg direct in verbinding met de Rijksweg A44 (Den Haag-Amsterdam).

Per openbaar vervoer:
In de directe omgeving zijn halteplaatsen van de buslijnen 20, 21, 57, 164 en 386 die onder andere verbinding hebben met het NS Station Leiden CS.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 2.097 m² beschikbaar.

Parkeren
Op eigen terrein.

Huurprijs
Nader overeen te komen.

Servicekosten
Nader overeen te komen.

Beschikbaarheid
Per direct.

Opleverniveau
In ieder geval voorzien van onder andere:
- Sanitaire voorzieningen;
- Pantryvoorzieningen;
- Verwarming.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Voorbehoud
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 1 /m2/jaar
Huurconditie Per vierkante meter per jaar
Servicekosten Prijs nader overeen te komen
Servicekosten conditie Per vierkante meter per jaar
Aanvaarding Direct
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1906-1930
Oppervlakten
Oppervlakte 2.097 m2 (in units vanaf 1 m2)
Perceeloppervlakte Niet beschikbaar

Locatie

Contact opnemen

Onderwerp *

Laatst bekeken

Geen resultaten

Deskfinder