Floris Arntzeniusplein 61 en 65

2597 SP 's-gravenhage


m2

Prijs n.o.t.k

Omschrijving

Objectomschrijving:

Het zorgcomplex bestaande uit drie bouwlagen is in de periode 2002 - 2004 gebouwd door aannemersbedrijf Boele & van Eesteren en ontworpen door Architecten aan de Maas.

In het centrale gedeelte van het gebouw bevinden zich de facilitaire ruimten (entree, receptie, restaurant en ondersteunende functies), in de twee zijvleugels de bewonersruimten en de gemeenschappelijke woonkamers. En op de tweede verdieping (aan de voorzijde van het gebouw) bevinden zich de administratieve functies.

Het gebouw is opgetrokken uit een betonnen draagconstructie afgewerkt met bakstenen gevels en voorzien van betonnen geveldragers, houten kozijnen met dubbel glas en een plat dak voorzien van bitumen dakbedekking. Op eigen terrein bevinden zich circa 61 parkeerplaatsen. Het gebouw is een Energielabelklasse 'C' toegekend.

Het bruto vloeroppervlak bedraagt circa 8.694 m² BVO.

Het zorggebouw is thans verhuurd voor een periode van 10 jaar aan Stichting Saffier - De Residentie Groep.


Kadastrale informatie:
Gemeente 's-Gravenhage
Sectie X
Nummer 5974
Eigenaar: Gemeente Den Haag
Erfpachter: Stichting Haaglanden Medisch Centrum
Grootte: 10.710 m²
Erfpacht: Eeuwigdurend uitgegeven en afgekocht.


Locatie:
De statige wijk Benoordenhout is een zeer gewaardeerde en typische Haagse Wijk, gebouwd in de periode 1894 tot circa 1950, in een rustige en bosrijke omgeving met het centrum van Den Haag binnen handbereik. In de directe omgeving bevinden zich landgoed Oosterbeek en park Clingendael, alsmede tennispark Marlot en de Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika.

Het zorggebouw is gelegen op een zichtlocatie langs de Benoordenhoutseweg aan de rand van de wijk, met de bestemming Maatschappelijk, en grenst aan een woonwijk met twee kleinschalige appartementencomplexen “Residentie Clingendael“ met drie bouwlagen.

Op loopafstand ligt een klein winkelcentrum en iets verder het winkelgebied Van Hoytemastraat met een groot aanbod van ambachtelijke en dagelijkse speciaalzaken.


Bereikbaarheid
Eigen vervoer:
Via de Benoordenhoutseweg (N44) bereikt u snel de Utrechtse Baan en daarmee de snelwegen A4 (Amsterdam), A13 (Rotterdam) en A12 (Utrecht en Arnhem) of in de andere richting loopt de N44 over in de A44. Binnen enkele autominuten bereikt u de Hubertustunnel en de provinciale weg N14. De provinciale weg N14 maakt onderdeel uit van de Noordelijke Randweg Haagse Regio (NORAH). Van de in de wijk gelegen wegen maken de Wassenaarseweg (het deel tussen de Floris Grijpstraat en de Van Alkemadelaan), de Van Alkemadelaan en de Benoordenhoutseweg deel uit van de Haagse hoofdwegenstructuur voor het autoverkeer.

Openbaar vervoer:
De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de directe nabijheid van de locatie is de bushalte van lijn 90, 385 en 386 gelegen en rijden langs het Den Haag Centraal Station.


Meer informatie over het verkoopproces, de bezichtigingsdagen, een deelnameverklaring en toegang tot de digitale dataroom is op aanvraag beschikbaar bij ons: 070 - 3757575 of info@nadorp.nl.

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs Prijs nader overeen te komen
Koopconditie Kosten koper
Aanvaarding In overleg
Bouw
Hoofdfunctie Maatschappelijk vastgoed
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2001-2010
Oppervlakten
Oppervlakte Niet beschikbaar
Perceeloppervlakte Niet beschikbaar
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen 61 overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten In overleg

Locatie

Contact opnemen

Onderwerp *

Laatst bekeken

Geen resultaten