Maanplein 20

2516 CK Den Haag


558 m2

Op aanvraag

Omschrijving

Algemeen:
The Green Campus is een grootschalige kantoorontwikkeling aan het Maanplein, welke gerealiseerd is in de periode 1999 _2001 ten behoeve van KPN. Het totale complex bestaat uit een 12-tal gebouwen, gelegen in een parkachtige omgeving met waterpartijen en terrassen. Onder het complex liggen parkeergarages met circa 950 parkeerplaatsen.

The Green Campus is gelegen op bedrijventerrein De Binckhorst, een belangrijk economisch gebied, waar diverse bedrijven zich al hebben gevestigd. De Binckhorst is in beweging. In samenwerking met investeerders en bedrijven ontstaat een groene en waterrijke wijk, aantrekkelijk om te werken, wonen en recreëren. De centrale ligging tussen Den Haag, Voorburg en Rijswijk en de goede ontsluiting per auto en per openbaar vervoer, maakt de Binckhorst een toplocatie voor stadsontwikkeling.

In de komende jaren worden er 5.000 woningen op de Binckhorst gerealiseerd. Daarnaast weten nieuwe innovatieve bedrijven, ambachtelijke, creatieve ondernemers en bedrijven met een maatschappelijk betekenis, de Binckhorst te vinden. Verder is er veel nieuwe horeca in het gebied. De gemeente Den Haag concentreert zich daarnaast op de investeringen in de buitenruimte rondom de 3 havens, te weten de Fokker-, de Poolster- en de Binckhorsthaven. Deze hebben elk een eigen functionaliteit en fungeren als ankerpunten binnen de ontwikkeling van de Binckhorst.
De eigenaar van The Green Campus transformeert het kantorencomplex naar een gemengd gebied waar wordt gewoond en gewerkt. In totaal zullen ruim 600 appartementen worden gerealiseerd met enkele commerciële voorzieningen, is er volop ruimte voor start-ups en kantoorgebruikers en worden plannen ontwikkeld voor een hotel met congresfaciliteiten.

In gebouw VIII zijn reeds de volgende organisaties gehuisvest: Content Guru, Tech Mahindra, ZTE.

Adres:
Maanplein 20 (2516 CK) Den Haag.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte van Maanplein 20 bedraagt in totaal circa 4.306 m² VVO, voor de verhuur is circa 558 m² VVO kantoorruimte beschikbaar.

Adres Metrage VVO
Souterrrain Circa 91,32 m² verhuurd
Begane grond Circa 558,42 m²
Eerste VerdiepingCirca 587,01 m² verhuurd
Tweede verdiepingCirca 672,18 m² verhuurd
Derde verdiepingCirca 672,18 m² verhuurd
Vierde verdiepingCirca 672,18 m² verhuurd
Vijfde verdiepingCirca 575,36 m² verhuurd
Zesde verdiepingCirca 568,35 m² verhuurd

Parkeren:
De ondergelegen parkeergarage biedt plaats aan totaal 39 personenauto's, waarvan 5 parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor de huurder van Gebouw VIII. De parkeernorm is 1:95.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: AP
Nummer: 1866
Grootte: 35 a 65 ca
Omschrijving:BEDRIJVIGHEID (KANTOOR) PARKEREN

Huurprijs:
De huurprijs voor de kantoorruimte en voor de parkeerplaatsen is op aanvraag.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 40,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Oplevering
Nader tussen partijen overeen te komen.

Aanvaarding
Per direct.

Auto
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend vanwege de directe aansluiting op de A12 en de A4. Beide op- en afritten bevinden zich in de directe omgeving van het verkeersknooppunt Prins Clausplein, alwaar de A4 (Den Haag _ Amsterdam), A12 (Den Haag _ Utrecht) en A13 (Den Haag _ Rotterdam) samenkomen.

Openbaar vervoer
Station Voorburg is op circa 8 minuten loopafstand van het Maanplein. Zowel vanaf Den Haag CS als Den Haag HS zijn er goede busverbindingen.

Bestemming
De kantoorruimte valt binnen het voorontwerp-omgevingsplan Binckhorst, een bestemmingsplan met verbrede reikwijdte. Voor de Binckhorst gelden momenteel verschillende bestemmingsplannen, met het omgevingsplan Binckhorst worden deze bestemmingsplannen vervangen.

Energielabel
De kantoorruimte beschikt over Energielabel C.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs Op aanvraag
Huurconditie Per vierkante meter per jaar
Servicekosten € 40
Servicekosten conditie Per vierkante meter per jaar
Aanvaarding Direct
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2001-2010
Oppervlakten
Oppervlakte 558 m2 (in units vanaf 558 m2)
Perceeloppervlakte Niet beschikbaar
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen 5 overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten In overleg

Locatie

Contact opnemen

Onderwerp *

Laatst bekeken

Geen resultaten

Deskfinder