Statenlaan 128

2582 GW Den Haag


217 m2

€ 40.000 p/j

Omschrijving

Algemeen
Ruime kantoorverdieping gelegen op de tweede verdieping met een gezamenlijke entree voorzien van een ontvangstruimte. De begane grond en eerste verdieping zijn in gebruik bij Nelisse Makelaars.

Nabij de Internationale Zone en op loopafstand van diverse winkel- en horecagelegenheden op de befaamde 'Fred' met onder meer de Albert Heijn, Blokker, Etos, Esprit en verscheidene traiteurs.

Adres
Statenlaan 128 (2582 GW) Den Haag.

Oppervlakte
Voor de verhuur is thans circa 217 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de 2e verdieping.

Onder verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) wordt verstaan:
Dit betreft de vloeroppervlakte van de ruimte, danwel van meerdere ruimten van een vastgoedobject gemeten (volgens NEN 2580) op vloerniveau langs de buitenomtrek van de (buitenste) opgaande scheidingsconstructie, die de desbetreffende ruimte(n) omhullen.

Parkeren
Betaald parkeren aan de openbare weg.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 40.000,- per jaar, inclusief servicekosten, te vermeerderen met de verschuldigde BTW.

BTW status
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur.

Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
In dit geval wordt de overeengekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten
De levering van gas, water en elektra zijn verdisconteerd in de huurprijs, er vindt geen verrekening plaats. Indien huurder voor zijn rekening en risico technische installaties toevoegt aan het gehuurde zal het eventuele toegenomen verbruik in rekening worden gebracht. Huurder dient in dat geval zorg te dragen voor het plaatsen van tussenmeters.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst op 1 februari 2019, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurprijsbetaling
Per kalendermaand vooruit.

Huurtermijn
Het betreft een onderhuurovereenkomst, welke voor bepaalde tijd, uiterlijk tot en met 31 december 2022, zal worden aangegaan, zonder mogelijkheden van verlenging. De onderhuurovereenkomst zal nooit langer kunnen duren dan de hoofdhuurovereenkomst, ook indien dat zou leiden tot een voortijdige beëindiging van de onderhuurovereenkomst. Onderhuurder zal nimmer meer rechten hebben dan onderverhuurder uit de vigerende hoofdhuurovereenkomst kan claimen.

Oplevering
Het object is onder meer voorzien van de navolgende faciliteiten:

-Representatieve centrale entree met bemande receptie;
-Deels vloerbedekking, deels houten vloeren;
-Airconditioning;
-Keuken voorzien van oven, vaatwasser, koelkast en kookplaat;
-Dubbele toiletgroep;
-Personenlift;
-CV-installatie;
-Balkons;
-Kabelgoten langs de muur.

Aanvaarding
Per direct.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie, ter grootte van 3 (drie) kalendermaanden huur en servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op
17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Locatie
De Statenlaan is gelegen in het Statenkwartier, aan de rand van de Internationale Zone alwaar vele (internationale) organisaties gevestigd zijn en nabij Scheveningen-Haven, een gebied dat volop in ontwikkeling is en waar circa 700 woningen en ruim 75.000 m² winkels en bedrijven zullen worden gerealiseerd.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is uitstekend.

Auto
Uitstekende bereikbaarheid met eigen vervoer. Het Statenkwartier heeft directe aansluiting via de Hubertusweg en de Raamweg welke via de Koningskade en Utrechtsebaan directe aansluiting heeft op het Rijkswegennet (A-12, A-4 en A-13).

Openbaar vervoer
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Busdienst 21 en tramlijn 1 en 16 hebben een halteplaats op loopafstand. Het Centraal Station bevindt zich op circa 10-15 minuten afstand.

Bestemming
De kantoorruimte valt binnen de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan 'Statenkwartier' en heeft de bestemming 'gemengd-2'.

Energielabel
De kantoorruimte beschikt over energielabel G.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 40.000 p/j
Huurconditie Per jaar
Servicekosten Prijs nader overeen te komen
Servicekosten conditie Per vierkante meter per jaar
Aanvaarding Direct
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode -1905
Oppervlakten
Oppervlakte 217 m2 (in units vanaf 217 m2)
Perceeloppervlakte Niet beschikbaar

Locatie

Contact opnemen

Onderwerp *

Laatst bekeken

Geen resultaten

Deskfinder