Visseringlaan 24 K

2288 ER Rijswijk


26.200 m2

€ 125 /m2/jaar

Omschrijving

Kessler Park bestaat uit 11 aan elkaar gekoppelde gebouwdelen met diverse functies. Het totaal metrage van Kessler Park bedraagt ca. 65.000 vierkante meter VVO. De capaciteit van de parkeerplekken bedraagt 800 plekken en heeft een ratio van 1:77. In de periode 2000-2006 heeft het complex een grootschalige renovatie ondergaan, onder meer op het gebied van duurzaamheid.

Het Kessler Park complex is gelegen in Plaspoelpolder te Rijswijk. Het bedrijvenpark is gelegen langs de A4 snelweg. In het gebied zijn vele grote bedrijven reeds gevestigd.

Faciliteiten zoals een groot winkelcentrum (in den Boogaard) bevinden zich op ca. 1 km afstand, verder bevinden zich diverse hotels in de directe omgeving van het Kessler Park.

Locatie beschrijving
Het Kessler Park complex bevindt zich op loopafstandstand van het Station Rijswijk. Vanaf hier staat Rijswijk in directe verbinding met het spoorwegennetwerk van de G4-stations zoals Den Haag, Rotterdam en Amsterdam centraal.

Daarnaast zijn er verschillende tram- en busstations op loopafstand van het complex gelegen, waardoor er sprake is van een uitstekende connectiviteit met een breed scala aan bestemmingen zowel binnen de stad als naar overige steden binnen de Randstad. De gunstige ligging direct grenzend aan de A4 Rijksweg maakt Kessler Park uitstekend bereikbaar met de auto.

De A4 zorgt voor een directe verbinding vanuit Rijswijk naar Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast bevindt de A12 zich op ca. 4 minuten rijden waardoor de connectiviteit ten aanzien van de overige G-4 steden Den Haag en Utrecht uitstekend is en de nabij gelegen Rijksweg A12.

Huurprijs kantoorruimte
€ 125,00 per m² per jaar

Huurprijs parkeren
€ 1.150,00 per plaats per jaar

Voorschot servicekosten
€ 30,00 per m² per jaar op basis van kantoorgebruik

Bovenstaande bedragen dienen te worden vermeerderd met de wettelijk verschuldigde BTW.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 125 /m2/jaar
Huurconditie Per vierkante meter per jaar
Servicekosten Prijs nader overeen te komen
Servicekosten conditie Per vierkante meter per jaar
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1960-1970
Oppervlakten
Oppervlakte 26.200 m2 (in units vanaf 1000 m2)
Perceeloppervlakte Niet beschikbaar

Locatie

Contact opnemen

Onderwerp *

Laatst bekeken

Geen resultaten

Deskfinder