#

Diensten

Agency

Hoe dynamischer de markt, hoe belangrijker het advies. Ons makelaarsteam begeleidt aan- en verhuurtrajecten alsmede aan- en verkooptrajecten en het heronderhandelen van overeenkomsten. Wij zijn gespecialiseerd in commercieel vastgoed, we beschikken over veel (markt)kennis, volgen de relevante ontwikkelingen in de regionale en landelijke markt, zijn integer en enthousiast.

Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people. - Steve Jobs -

Taxaties

Er zijn tal van redenen om vastgoed te laten taxeren: een voorgenomen aan- of verkoop, aan- of verhuur, het opmaken van de jaarrekening, voor de WOZ (Wet waardering Onroerende Zaken), het bepalen van de erfbelasting, voor een fusie, overname, financiering of verzekering. In de dynamische omgeving van het vastgoed zijn onafhankelijke vastgoedtaxaties en -adviezen essentieel.

 

Nadorp taxeert nagenoeg alle vormen van commercieel vastgoed, waaronder grondontwikkelingen, (her)ontwikkelingen, kantoren en bedrijven, winkels en supermarkten en woningbeleggingen voor beleggers, banken, (beursgenoteerde) fondsen, overheden, woningcorporaties, financiers en vastgoedgebruikers.

Onze afdeling taxaties en consultancy is actief op de zakelijke markt. Naast het uitvoeren van taxaties, adviseren we op het gebied van financiële haalbaarheidsstudies, investeringsadviezen, risico- en portefeuille analyse.

De taxateurs onderscheiden zich door hun deskundigheid en actuele kennis van de vastgoedmarkt. Onze taxateurs hebben een Master of Science in Real Estate gevolgd aan de Amsterdam School of Real Estate met als specialisatie Real Estate Valuation en zijn geregistreerd bij de RICS, NRVT en NVM. Wij zorgen voor een deskundige en erkende taxatie.

Price is what you pay. Value is what you get. -Warren Buffet-

Beleggingen

Ons team begeleidt opdrachtgevers bij transacties (zowel aan- als verkoop) op het gebied van commercieel vastgoed, waaronder kantoren, winkels, woningportefeuilles, hotels en zorgvastgoed. We beschikken over ruime ervaring en expertise met beleggingstransacties. 

Wij werken voor diverse opdrachtgevers, onder meer voor institutionele en particuliere beleggers, in binnen- en buitenland, vastgoedfondsen, projectontwikkelaars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. 

Develop your dreams, Activate your goals, Execute your plan, Close the deal. -Michael Dooley-
Deskfinder