Over Susan

Register Makelaar / Register Taxateur

susan@nadorp.nl

+31 (0)70 375 75 75

+31 (0)6 12 64 16 64

 

 

Mijn ervaring

Ik werk sinds 2005 bij Nadorp Makelaars. Jarenlang als verantwoordelijke voor de interne bedrijfsprocessen, financiën en marketing en als ondersteuning voor de bedrijfsmakelaars, maar ik hou er van mezelf te blijven ontwikkelen en uit te dagen; ik ben gestart met de Praktijktoets BV en heb twee jaar meegedraaid op Nadorp Taxaties BV. Inmiddels heb ik de Praktijktoets behaald en mag ik mij Register Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed en Register Taxateur noemen. Ik ben ingeschreven in de vakgroep Business van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).  

Sinds januari 2019 heb ik mij voornamelijk toegelegd op de verkoop van de grotere en complexere projecten binnen de portefeuille van Nadorp Bedrijfsmakelaars.

 

 

Waarom ik graag bij Nadorp werk

Bij Nadorp heb ik alle ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen op diverse vlakken binnen de organisatie. Er wordt hard gewerkt, mooie dingen worden gerealiseerd en wij zijn in staat om nog dagelijks van elkaar te leren en elkaar beter te maken.

Deskfinder